Konferens

Anmälan:


Du anmäler dig till en kurs eller bokar en aktivitet med ett mejl till: info@ateljerabygard.se

Tillsammans med en bekräftelse på din anmälan får du en faktura och när den är betald är din plats bokad.

 

 

Avbokning:


Tänk på att din anmälan är bindande. Enligt lagen (2005:59) har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dag då vi bekräftat din anmälan (ångerfristen). Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig. Om du återtar din anmälan efter ångerfristen utgått och senast 2 veckor före kursstart/aktivitet återbetalas 80% av kursavgiften. Om du lämnar återbud med mindre än 14 dagar före start, eller avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela deltagaravgiften om du inte har styrkta skäl, som t ex sjukdom eller annan oförutsedd anledning.


 

Inställd kurs/aktivitet:


Om vi tvingas ställa in en kurs/aktivitet på grund av för få deltagare eller annan orsak, får du tillbaka hela avgiften.

Ateljé Råbygårds evenemangslokal


Vi har en lokal som vi hyr ut för olika evenemang, som konstutställningar, konferenser och kurser.


Bokar du en konferens får du möjlighet att träffa dina kollegor i en inspirerandet och hemtrevligt gårdsmiljö nära Lund. Gamla synliga bjälkar och djupa fönsterbänker ger lokalen en varm karaktär. Lokalen är lämplig för grupper upp till 20 personer. Det finns en projektor, white-bord, blädderblock och självklart tillgång till WiFi. Om vädret tilllåter är det möjligt att sitta utomhus. Ni kan även använda ateljén om ni behöver dela upp er for grupparbete.


Ni kan beställa frukost, fika, lunch och även middag hos oss som serveras i ateljén eller konferensrummet. Vi jobbar så mycket som möjligt med ekologiska ingredienser och fika och bröd kommer självklart från vår gårdsbageri.


Vill ni veta mer, kontakta mig gärna!

 • Ateljé Råbygård, Stora Råby Byaväg 28, 22480 Lund / e-post: info@ateljerabygard.se / tel: 0708-162062