Hitta Hit

Anmälan:


Du anmäler dig till en kurs eller bokar en aktivitet med ett mejl till: info@ateljerabygard.se

Tillsammans med en bekräftelse på din anmälan får du en faktura och när den är betald är din plats bokad.

 

 

Avbokning:


Tänk på att din anmälan är bindande. Enligt lagen (2005:59) har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dag då vi bekräftat din anmälan (ångerfristen). Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig. Om du återtar din anmälan efter ångerfristen utgått och senast 2 veckor före kursstart/aktivitet återbetalas 80% av kursavgiften. Om du lämnar återbud med mindre än 14 dagar före start, eller avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela deltagaravgiften om du inte har styrkta skäl, som t ex sjukdom eller annan oförutsedd anledning.


 

Inställd kurs/aktivitet:


Om vi tvingas ställa in en kurs/aktivitet på grund av för få deltagare eller annan orsak, får du tillbaka hela avgiften.

 • Ateljé Råbygård, Stora Råby Byaväg 28, 22480 Lund / e-post: info@ateljerabygard.se / tel: 0708-162062 

Här ligger Ateljé Råbygård!

Från Malmö:


Kör E22 mot Kalmar.

Välj avfart Dalby/Lund C och sväng till höger i rondellen.

Följ sydöstra vägen fram till skylten Stora Råby och ta till höger.

Vid vägens slut ta till höger och följ Prästavägen. Ta vänster i byn och följ Stora Råby Byaväg fram till Ateljé Råbygård.


Från Lund:


Kör 16 mot Dalby.

Sväng till höger i rondellen mot Stora Råby.

Ta första vägen till vänster mot Stora Råby och följ Prästavägen. Ta vänster i byn och följ Stora Råby Byaväg fram till Ateljé Råbygård.


Med buss:


Busshållplats är vid Arkivet på Gastelyckan eller på Råbylundsvägen. Buss nr 5.


Öppettider:


Ateljé Råbygård har inga fasta öppettider och det är alltid bäst att ringa innan man vill komma, för att undvika att man kommer till en stängt dörr. Vi har dock ofta öppet på lördagar mellan kl 10.00 -14.00.