Konferens

Anmälan:


Du anmäler dig till en kurs eller bokar en aktivitet med ett mejl till: info@ateljerabygard.se

Tillsammans med en bekräftelse på din anmälan får du en faktura och när den är betald är din plats bokad.

 

 

Avbokning:


Tänk på att din anmälan är bindande. Enligt lagen (2005:59) har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dag då vi bekräftat din anmälan (ångerfristen). Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig. Om du återtar din anmälan efter ångerfristen utgått och senast 2 veckor före kursstart/aktivitet återbetalas 80% av kursavgiften. Om du lämnar återbud med mindre än 14 dagar före start, eller avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela deltagaravgiften om du inte har styrkta skäl, som t ex sjukdom eller annan oförutsedd anledning.


 

Inställd kurs/aktivitet:


Om vi tvingas ställa in en kurs/aktivitet på grund av för få deltagare eller annan orsak, får du tillbaka hela avgiften.

 • Ateljé Råbygård, Stora Råby Byaväg 28, 22480 Lund / e-post: info@ateljerabygard.se / tel: 0708-162062 

Ateljé Råbygårds konferenslokal


Ibland behöver man komma bort en stund för att tänka nytt, men vill ändå ha nära hem eller till kontoret. Välkommen till Ateljé Råbygård, strax utanför Lund.


Vår konferenslokal ligger i en gammal fyrlängad gård i byn Stora Råby och det är lätt att ta sig hit. Från Lunds centrum tar det bara 10 minuter med cykel. Buss nummer 5 stannar i Råbylund och efter ca 10 minuters promenad genom Råby Sjöpark är du här. Kommer du med bil svänger du av från E22 och kör via Sydöstra vägen.


På Ateljé Råbygård möter du lugnet på landet och kan träffa dina kolleger i en inspirerande miljö. Den ljusa konferenslokalen är nyrenoverad, men har kvar charmen från gamla takbjälkar och djupa fönsternischer. Om vädret tillåter går det bra att sitta ute på den stenlagda innergården.


Behöver ni sträcka på benen ligger Råby Sjöpark strax i närheten. Vill ni kombinera konferens med annan gruppaktivitet kan vi erbjuda prova-på både i keramikverkstaden och i gårdens bageri.


I konferensrummet finns alltid tillgång till vatten och frukt. Önskar ni beställa frukost, lunch eller/och middag ordnar vi det enligt överenskommelse. Vi strävar efter att servera större delen av maten med ekologiska ingredienser.


Ateljé Råbygårds konferenslokal:
• Ca 45 m2
• Plats för upp till 12 personer
• Data/video projektor (takmonterad)
• Portabelt blädderblock
• Whiteboard
• Wifi
• Bärbara högtalare


För mer information och bokning, kontakta Solange Korn Arvidsson

0708-162062

info@ateljerabygard.se

Pictures by Ron Smith, Lost in a pot (lostinapot on instagram)