Aktiviteter

Anmälan:


Du anmäler dig till en kurs eller bokar en aktivitet med ett mejl till: info@ateljerabygard.se

Tillsammans med en bekräftelse på din anmälan får du en faktura och när den är betald är din plats bokad.

 

 

Avbokning:


Tänk på att din anmälan är bindande. Enligt lagen (2005:59) har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dag då vi bekräftat din anmälan (ångerfristen). Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig. Om du återtar din anmälan efter ångerfristen utgått och senast 2 veckor före kursstart/aktivitet återbetalas 80% av kursavgiften. Om du lämnar återbud med mindre än 14 dagar före start, eller avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela deltagaravgiften om du inte har styrkta skäl, som t ex sjukdom eller annan oförutsedd anledning.


 

Inställd kurs/aktivitet:


Om vi tvingas ställa in en kurs/aktivitet på grund av för få deltagare eller annan orsak, får du tillbaka hela avgiften.

Våra keramikaktiviteter: I dessa ingår alltid bränning men inte glasering av era alster!Keramikkalas. 2 timmar.

 

Bjud på kreativt barnkalas på Ateljé Råbygård! Vi skapar och pysslar med lera. Kalaset avslutas med saft och kakor. Ta gärna med egen tårta eller bullar att bjuda födelsedagsbarnet och vännerna på. Lämplig från 6 år. 6-12 deltagare.

 

Pris: 200:- per barn. I priset ingår bränning av barnens alster som kan hämtas efter ca 2 veckor. Vi bjuder på saft och kaka.

 

 

Teambuilding, möhippa, vän- eller familjeträff

 

På Ateljé Råbygård kan ni boka in ett kreativt möte för er arbetsgrupp eller kick-off. Eller samla vänner och familj i en inspirerande miljö för att prova på något annorlunda. Vi erbjuder aktiviteter inom keramiskt konsthantverk efter era önskemål. Vi jobbar även ihop med bageriet på gården för att ha möjlighet att ta emot större gruppar.


Kontakta oss för mer information. 

Vi rekommenderar oömma kläder till alla aktiviteter.

 • Ateljé Råbygård, Stora Råby Byaväg 28, 22480 Lund / e-post: info@ateljerabygard.se / tel: 0708-162062